Mevlütlü İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin: bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmelerini, teknolojik gelişmeleri takip etmelerini, eğitimden eşit şekilde yararlanmalarını, sorunlar karşısında çözüm odaklı olmalarını, kendileriyle birlikte çevrelerini de geliştirmelerini, insan haklarına saygılı olmalarını; her şeyden önemlisi sağlıklı, mutlu, hukuka saygılı akılcı düşünen ve çalışkan bireyler olmalarını sağlamak okulumuzun vizyonudur.

Misyon: İnsanlara iyi bir gelecek sağlamanın en önemli unsurlarından birinin eğitim olduğunun bilinciyle: Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı, yüksek karakterli, bilgiye açık, yenilikleri takip eden, evrensel değerleri özümsemiş, örnek davranışlar ve yaşamlar sergileyen bireyler yetiştirmek Mevlütlü İlköğretim Okulu’nun misyonudur

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.55
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning Projesine devam edilmektedir

WEB - https://mevlutluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mevlütlü Mahallesi No 197 SalihliMANİSA

Adres - Mevlütlü Mahallesi No 197 SalihliMANİSA

Ulaşım Yarım saatte bir minibüsler çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine :99km İlçe Merkezine:20 km